Over ons

Passie voor data en hart voor de zorg verbindt ons team dat in Wageningen huist. Proigia ontwikkelaars zijn heuse codekrakers en onze adviseurs begrijpen zorgprocessen.

Wendbaar en vakkundig

Samen zijn we wendbaar en kunnen we vakkundig plots opkomende behoeften binnen de huisartsenzorg ondersteunen. Daarbij delen we de data-analyses die waardevol zijn voor meerdere klanten. Tegelijkertijd investeren we in de toekomst en doen we mee aan meerjarentrajecten waarin we geloven. 

 

Veel van onze data-dashboards en -rapportages zijn opgenomen in het regionaal gezondheidsplatform VIPLive. Daarmee worden op één plek en op de best mogelijke manier de multidisciplinaire samenwerking en de administratieve processen van huisartsenpraktijken ondersteund. En dat staat voor ons voorop; de zorg optimaal ondersteunen.

 

Lees meer over VIPLive

Met de kracht van Topicus

Proigia maakt onderdeel uit van Topicus en geeft invulling aan zijn strategie binnen de gezondheidszorg. Topicus ondersteunt naast de zorg ook het onderwijs en andere sectoren. En doet dit met innovatieve softwareplatformen waarin de mens centraal staat. Deze platformen zijn verbindend, stabiel en voldoen aan wet- en regelgeving voor veilige omgang met data. Op het laatste wordt ook toegezien door een onafhankelijke commissaris die is gespecialiseerd in cybersecurity.

Lees meer over Topicus
Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op.