Python Software Developer

Python developer

Python is voor jou de taal waarin jij het liefst werkt. Je bent nieuwsgierig en wilt er graag nog veel meer over leren. Je hebt eigen ideeën en deinst er niet voor terug om die te delen.

Wil jij als Python Software Developer meewerken aan projecten die huisartsen een beter inzicht geeft in de praktijkvoering? En wil jij zorgverleners helpen zodat zij een actieve bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van onze gezondheidszorg? Dan ben je hier op de juiste plek!

Jij bezit kennis van:

Je vindt het fantastisch om te werken met grote getallen en veel data! Samen met je collega’s ontwikkel je state of the art software om honderdduizenden dossiers terug te brengen naar enkel de relevante data. Verantwoord omgaan met deze data, met veel aandacht voor encryptie en privacy, is hierbij een must.

Je bent bekend met:

  • het ontwerpen van rest services
  • sqlalchemy
  • Postgresql
  • Encryptie / privacy
  • Devops
  • Docker
  • Kubernetes

Hoe ziet je dag eruit als Python Software Developer?

Geen dag is hetzelfde, want daarvoor is je werk veel te interessant.
Je kunt jezelf zijn: jouw eigen ideeën en kennis van techniek en design krijgen alle kans om in de praktijk te worden toegepast. Er is een klein team van ontwikkelaars, waardoor overleg en besluiten snel genomen kunnen worden. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en inspireert anderen met je ervaring. Zo werk je samen aan een verbetering van de zorg. Naast je “thuis” team in Wageningen heb je ook regelmatig contact met parallelle teams in Deventer en Leiden, en ben je daar af en toe te vinden.

In Wageningen verwerken we zorginhoudelijke gegevens en informatie voor onze klanten. Duizenden patiëntendossiers worden hier dagelijks verwerkt en teruggebracht tot informatie waar zorgverleners op kunnen sturen. Met die informatie kunnen zorgverleners verantwoorden welke zorg ze geleverd hebben, maar belangrijker nog: de patiëntenzorg wordt hiermee verbetert! Tevens helpen we zorgverleners om die informatie te gebruiken en delen de kennis die we halen uit die informatie zodat zij inzien waarom ze afwijken, waarom ze dingen anders doen, hoe ze zich verhouden tot anderen of landelijke benchmarks. Zo komen we samen tot inzichten die bijdragen aan betere patiëntenzorg.

Je houdt van een gezonde balans tussen werk en privé, dus zorg je voor een strakke, reële planning. Misschien heb je morgen een workshop staan, want je ontwikkeling vind je net zo belangrijk als wij. En volgende week staat er bijvoorbeeld de lancering van een nieuw product dat het zorg in Nederland nog beter gaat maken op de agenda. Genoeg te doen dus.
Je krijgt:

Een goed salaris en een uitstekende reis- en onkostenvergoeding. Tevens krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om te doen wat jij leuk vindt. Daarnaast bieden we iets wat niet in geld uit te drukken is: projecten met impact op de Nederlandse samenleving.

Dit is jouw moment, solliciteer nu!

Ben jij de ervaren Python Software Developer die we zoeken? We vertellen je graag nog meer over de vacature en mogelijkheden die we bieden. Stuur je cv met motivatie naar Jessica Petter (info@proigia.nl) of neem telefonisch contact op: 0317 712 056.